loading...
loading...

របៀបធ្វើបង្អែម តៅស្រ៊ន



# គ្រឿងផ្សំរួមមាន
• សណ្តែកបាយ ២ខាំ – 200g Green Soy Bean
• ស្ករ៥ខាំ 500 g Sugar
• អំបិលចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ 1/5 teaspoon salt
• ទឹក១លីត្រ 1 liter Water
• ម្សៅឆា ឬ ម្សៅដំឡូងមី ២ស្លាបព្រា 2 spoon tapioca or cassava Starch
• ខ្ទិះដូង ១ខាំ 100g Coconut Milk
____________
# វិធីធ្វើ
• ១- ត្រាំសណ្តែកបាយក្នុងទឹកក្តៅពីរម៉ោង ហើយលាងសំបកចេញ សម្រស់អោយស្រស់ទឹក។
• ២- ដាក់ចំហុយ ៣០នាទី។
• ៣- ដាំទឹកអោយពុះ ចាក់ស្ករនិងអំបិលចូល ដាំអោយពុះ។
• ៤- លាយម្សៅឆាជាមួយទឹក៥-៦ស្លាបព្រាបាយ រួចចាក់ក្នុងទឹកស្ករ កូរអោយសព្វ។
• ៥- ចាក់សណ្តែកបាយចំហុយចូល ហើយកូរអោយសព្វ។
• ៦- បរិភោគក្តៅៗ ដោយមានស្រូបខ្ទិះដូង
• ៧- បើចង់អោយកាន់តែឆ្ងាញ់ សូមបរិភោគជាមួយ នំចាខ្វៃ។

Post a Comment

[facebook][blogger]

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.