loading...
loading...

#របៀបធ្វើ ងាំងូវស្លាបមាន់ជាមួយ#ត្រឡាច (មានវីឌីអូ)


#គ្រឿងផ្សំ
- ត្រឡាច ៣ខាំ (ហាន់ជាដុំៗ)
- ស្លាបមាន់ (ខាងគល់) ៥ដុំ
- ទឹក ៣ចានចង្កិះ
- គ្រឿងបុក ១ស្លាបព្រាបាយ (ឬសវ៉ាន់ស៊ុយ ម្រេច ខ្ទឹមស)
- ក្រូចងាំងូវ ១គ្រាប់
- ផ្សិត Shiitake ៥
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៥ស្លាបព្រាបាយ
#របៀបធ្វើ
- យកឆ្នាំងដាក់ទឹកចូលដាំអោយពុះ សឹមដាក់គ្រឿងបុកចូល កូអោយសព្វ រួចដាក់សាច់ចូលទុកអោយពុះប្រហែល៥នាទី។
- ដាក់ត្រឡាចចូលទុកអោយពុះ និងផុយត្រឡាចសឹមដាក់ ក្រូចងាំងូវ ផ្សិត និងទឹកស៊ីអ៊ីវ កូអោយសព្វទុកអោយពុះជាការស្រេច៕
+++ ពេលទទួលទានដាក់ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយបន្ទិចជាការស្រេច៕
ប្រភព៖ អ្នកស្រី សុគន្ធារី


Post a Comment

[facebook][blogger]

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.